Så här säger våra kunder

“Eftersom jag inte har något ridhus hemma blir det mycket körning under framförallt vinterhalvåret med flera hästar. First Mat är otroligt smidigt, det spar inte bara på golvet i transporten utan underlättar renhållningen avsevärt! Jag drar bara ut mattorna på gödselstacken och sopar av dom, och när jag vill “storstäda” så spolar jag av dom i spolspiltan i stallet så är släpet som nytt igen!
Dessutom kan jag använda mattan när jag tränar både hoppning och terräng, antingen som vattenmatta eller grav. Perfekt när man har flera unghästar i träning! Jag kan verkligen rekommendera First Mat, det har helt klart underlättat mitt hästliv!”
– Frida Andersén

“Älskar dem!”
– John Hickey

“Jag är hur nöjd som helst!
Verkligen en av de bästa investeringarna jag gjort, helt klart.
Tycker det är så skönt att hästen inte står och skrapar direkt på golvet i transporten (eftersom jag införskaffade mig en helt ny i våras).
Smidigt att göra rent!
Flera som kommit fram och frågat om mattan när vi varit på tävling så jag har tipsat dem om First Mat!”
– Madeleine Pierrou

“Det är ju super helt enkelt då allt bajs samlas upp på First Mat och det blir så enkelt att mocka ur och enkelt att hålla rent i vår nya transport ? En bra o smart sak har ni kommit på ? Jag o Maya är sååå nöjda ?”
– Therese Svensson

“Jag är så tacksam att ni gjort denna matta. Vår nya ponny kissar o bajsar VARENDA gång hon åker transport. Nu är det en baggis att få rent. Jag drar bara ut hela mattan till gödselstacken, spolar rent och så på med nytt spån?? och så “sparar” vi ju på golvet i transporten?”
– Camilla